Despre

NEW BODY SALON IASI

Prin menținerea unor standarde ridicate de calitate în ceea ce privește efectuarea procedurilor pentru fizioterapie, prin promptitudinea cu care tratăm fiecare solicitare, prin seriozitatea demonstrată încă de la începutul activitatii noastre în Iași, am reusit sa ne poziționăm serviciile în topul celor mai bune oferite pe piața locală.

Pasiunea pentru ceea ce facem

Pasiunea se află la baza a tot ceea ce întreprindem. Cunoaștem cu înaltă precizie care sunt cerințele pieței locale și încercăm, prin tot ceea ce facem, să le răspundem cât mai bine, bucurându-ne de fiecare realizare în parte. Știm că reușita unei companii de profil depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mândrim cu oamenii care ne sunt angajați, cu pasiunea și profesionalismul pe care le pun în slujba tratării fiecarui pacient cu atenție și devotament.

Respectul față de pacient

Prin serviciile și procedurile furnizate în cadrul NEW BODY SALON IASI, încercăm să obținem respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților noștri. Vă punem la dispoziție nu numai experiența de peste 22 ani acumulată pe parcursul desfașurării activității noastre în industria de profil, ci și responsabilitatea față de fiecare solicitare în parte, oferind servicii personalizate de înaltă calitate.

Dezvoltare continuă

Respectarea angajamentelor pe care NEW BODY SALON IASI și le-a asumat nu ar fi posibilă fără cunoașterea și aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu. Politica de achiziții, la fel ca și investițiile în specializarea personalului reflectă interesul susținut pentru realizarea acestui obiectiv și refuzul oricărui compromis în legătură cu standardele de calitate.

Specialiștii noștri

Echipa

Claudia Băduleț

A absolvit Kinetoterapie și Motricitate Specială la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași

A absolvit Fitness și Estetică Corporală la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași

Bianca Alexandrescu

A absolvit Bioingineria Reabilitării la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași

A absolvit Balneofizioterapie și Recuperare Medicală la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași

Vocea clientului

Profesionalism, relaxare, bună dispoziție. Oameni minunați.

Elena

Salon foarte bine dotat cu aparatură de înaltă performanță pentru remodelare corporala, tratamente faciale și fizioterapie, personal specializat. Recomand!

Carmen

Oameni minunați, de un profesionalism maxim!

Cătălina