Str. Petru Movila, nr. 52 (Fosta str. Uzinei)
0721.213.059     newbodysalon@yahoo.com

DESPRE NEW BODY SALON IASI

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste setul de proceduri pentru fizioterapie, prin promptitudinea cu care tratam fiecare solicitare, prin seriozitatea demonstrata inca de la inceputul activitatii noastre in Iasi, am reusit sa ne impunem noi standarde de calitate pe piata locala. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu clientii nostri. Increderea acordata atat de ei, cat si de partenerii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

 

PASIUNEA PENTRU CEEA CE FACEM

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Cunoastem cu inalta precizie care sunt cerintele pietei locale si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii de profil depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba tratarii fiecarui pacient cu atentie si devotament.

 

RESPECTUL FATA DE PACIENT

Prin serviciile si procedurile furnizate in cadrul NEW BODY SALON IASI, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil, ci si responsabilitatea fata de fiecare solicitare in parte, oferindu-va servicii personalizate de inalta calitate.

 

DEZVOLTARE CONTINUA

Respectarea angajamentelor pe care NEW BODY SALON IASI si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

 

APELARE